Multiprogres B.R. kft - Bemutatkozás

Bemutatkozás


A következőkben igyekszünk hasznossá tenni azt az időt, amit cégünk honlapjának megtekintésére szán, és reméljük, megtalálja nálunk a választ arra a kérdésre, aminek köszönhetjük látogatását. Igyekszünk mind meglévő régi partnereinknek, vevőkörünknek, mind új érdeklődőinknek érdekességeket és minél szélesebb információs gyűjteményt adni széles tevékenységünkből és az általunk forgalmazott berendezésekből, gépekből és szolgáltatásainkból egyaránt.

A Multiprogres B.R. KFT több mint 23 éve működik a hazai sütőipar fejlődése által megkívánt - naprakész - korszerű keretek között.

Az elmúlt 23 évben több mint 500 kis és közepes pékség teljes vagy részleges szállítása bizonyítja munkatársaink és az általunk képviselt vállalatok magas műszaki-technológiai színvonalát és megbízhatóságát.

Vevőink között megtalálhatók a legnagyobb sütőipari vállalatok, áruház láncok, szállodák, cukrászatok és külföldi cégek is.

Tevékenységünk teljes körű, a tervezéstől a berendezések szállításán és szerelésén túl a javítás, felújítás, karbantartás és szervizelés is saját részlegeink, munkatársaink által történik.

Állunk rendelkezéseire a feladattól függően az év minden napján, ha kell a nap 24 órájában.

Honlapunkon igyekszünk informálni Önt az egész országra kiterjedően teljes körű tevékenységet végző szervizünkről és a sütőipar részére végzendő egyéb szolgáltatásainkról is.

A következőkben bemutatjuk az általunk forgalmazott és folyamatosan bővülő gép és egyéb áruválasztékunkat, a teljességre való törekedés nélkül tisztelt vevőinkről készített referencialistánkat valamint együttműködő partnereinket, akiknek nagy részét kizárólagosan, vagy hosszú idő óta képviseljük Magyarországon.

Amennyiben olyan információra van szüksége, mely nem található meg honlapunkon, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található elérhetőségek valamelyikén, vagy várjuk személyesen vállalatunknál vagy kérésére felkeressük Önt, ahol, és amikor óhajtja.

 

  Multiprogres B.R. KFT

© Multiprogres B.R. kft
1095 Budapest Soroksári út 58.